Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση

Medical Advisors (Κωδ.MA-OMA)

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

  • Πτυχίο Ιατρικής
  • Άριστη Γνώση Αγγλικών
  • Εξαιρετική Γνώση Η/Υ
  • Εκπληρωμένο αγροτικό

Η εταιρεία παρέχει ειδική εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη θέση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.

Αποστολή βιογραφικών αναφέροντας κωδικό θέσης (MA-OMA) στο

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα βιογραφικά θα χειρισθούν με απόλυτη εχεμύθεια
Θα ενημερωθούν  μόνο οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρείας

Με την υποβολή του βιογραφικού σας και τη συμμετοχή σας στην παρούσα διαδικασία αξιολόγησης,  μας παρέχετε την ρητή και θετική συναίνεσή σας για την αποθήκευσή των πληροφοριών (προφορικών και γραπτών) που μας παρέχετε (π.χ. βιογραφικό, συμπληρωματικές πληροφορίες, γραπτών τεστ, κ.α.) και την μελλοντική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της αγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μαζί σας. Η αποθήκευση των παρεχόμενων πληροφοριών θα έχει μέγιστη διάρκεια 5 ετών. Σε κάθε περίπτωση, διατηρείτε το δικαίωμα της αίτησης για διαγραφή των παρεχόμενων πληροφοριών πριν την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου.

6h Metek Hmer Paxys Poster

 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει την 6η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση, Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον Πόρο, με θέμα: «Μετεκπαίδευση από τη βασική έρευνα και την επικαιροποιημένη γνώση, στην καθημερινή κλινική πράξη αντιμετώπισης της παχυσαρκίας».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, που βρίσκεται στο γραφικό Πόρο και μοιάζει με πλοίο με θέα στη θάλασσα και στην πόλη του Πόρου και διαθέτει φυσικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις. https://porosimage.hotelbrain.com/el/. Ο Πόρος απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα, δίνει έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και επικεντρώνεται στην ορθή κλινική πράξη, διατρέχοντας εκπαιδευτικά όλο το φάσμα της νόσου. Στη διάρκεια της 6ης Μετεκπαιδευτικής Επιστημονικής Συνάντησης, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε απαντήσεις για όλα τα θέματα και τις πτυχές της παχυσαρκίας. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Το κοινωνικό πρόγραμμα της Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης, είναι πλούσιο και καλύπτει τη διαμονή, ημιδιατροφή και τη μετακίνηση με καραβάκι για τα δείπνα.

Ευκαιρία λοιπόν σε μια επιστημονική εκπαιδευτική απόδραση στην οποία μπορείτε να λάβετε όλες τις σύγχρονες και επικαιροποιημένες γνώσεις για την παχυσαρκία, με τη μορφή κλινικού φροντιστηρίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πόρο, για ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης και χαλάρωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Γραμματεία της Εκδήλωσης:

CONVIN,

Κυρία Γεωργία Κατερινιού, τηλ: 6956665668

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ή στο τηλέφωνο της ΕΙΕΠ: 210 6985988

5h Metek Hmer Paxys Save the date page 001 small

Η 5η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας με θέμα "Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των επιπλοκών της στην καθημερινή κλινική πράξη" πραγματοποιείται στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image.

Η μετεκπαιδευτική αυτή συνάντηση αποσκοπεί αποκλειστικά στην κατανόηση και την αξιολόγηση της νόσου της παχυσαρκίας, ως την αντιμετώπιση αυτής και των συνεπακόλουθων επιπλοκών της και τη γενικότερη θεραπευτική τους προσέγγιση.

Στόχος και αυτή τη χρονιά, είναι η ενημέρωση του μαχόμενου γιατρού της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας φροντίδας, για τις σύγχρονες απόψεις διάγνωσης και αντιμετώπισης των επιμέρους επιπλοκών του αυξημένου σωματικού βάρους και η ανάλυση των σημερινών επιστημονικών δεδομένων, ώστε ο γιατρός να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην καθημερινή του κλινική πράξη σε ζητήματα αιχμής, όπως είναι αυτά του σακχαρώδους διαβήτη, της υπέρτασης, των καρδιαγγειακών κινδύνων και επιπλοκών, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων των παχύσαρκων ατόμων. Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους, για καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

 

Περισσότερες πληροφορίες | γραμματεία εκδήλωσης:

CONVIN
κ. Γεωργία Κατερινιού
Τ. 6956 665668
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

1200X630 savethedateheader

10:10-10:20        Εισαγωγή. Xαιρετισμοί
            Ε. Λυμπερόπουλος, Ε. Καπάνταης

10:10 – 12:20        Επιδημιολογία & Παθοφυσιολογία της Παχυσαρκίας

10:20 – 10:50        Γενικά στοιχεία. Επιδημιολογία,   Συντονιστής: Ε. Καπάνταης

            Ορισμός & Επιδημιολογία σε Ελλάδα & Παγκόσμια κλίμακα (25’)    Δ. Παναγιωτάκος
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

10:50-12:20        Παθοφυσιολογία παχυσαρκίας,  Συντονιστής: Α. Τσελέπης

            Μηχανισμοί ρύθμισης πείνας και κορεσμού (25’)
            Α. Κόκκινος
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

            Γενετικό υπόβαθρο (25’)
            Θ. Φιλιππάτος
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

            Χαρακτηριστικά λιποκυττάρων και η σχέση τους με την  ινσουλινοαντίσταση (25’)
            Γ. Βαλσαμάκης
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

12:20-12:30        Διάλειμμα
12.30 – 15.00        Συνοδά Νοσήματα της Παχυσαρκίας  

12:30-14:00        Συννοσηρότητες Ι  Συντονιστής: Λ. Λαναράς

Σακχαρώδης διαβήτης (25’)
Ν. Κατσίκη
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Καρδιοαγγειακά νοσήματα (25’)
Β. Κώτσης
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Μη αλκοολική λιπώδης νόσος ήπατος (25’)
Δ. Παπάζογλου
            Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

 14:00-15:00        Συννοσηρότητες ΙΙ Συντονιστής: Χ. Μηλιώνης

Αποφρακτική υπνική άπνοια (25’) Π. Στειρόπουλος
Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Καρκίνος (25’) .Γ. Αργυρακοπούλου

Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

18.30 – 20.30         Σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας  

18:30-20:30        Θεραπευτική αντιμετώπιση,     Συντονιστές: Ε. Καπάνταης, Ε. Λυμπερόπουλος

Διαιτητική παρέμβαση και άσκηση στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας: Τάσεις και επιστημονική πραγματικότητα (25’)
Π. Φαρατζιάν
Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Συμπεριφορική (25’)
Γ. Γεωργαντόπουλος
Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Φαρμακευτική (25’)
Α. Κόκκινος
Σχολιασμός – Συζήτηση 5’

Χειρουργική (25’)
Ι. Τερζής
Σχολιασμός – Συζήτηση 5’


 

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση του 16ου και του 17ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, το 2022 και το 2023 αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη γραμματεία της ΕΙΕΠ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ. 210 698 5987-8, για να τους σταλεί η αναλυτική προκήρυξη. Η καταληκτική ημερομηνία λήψης προσφορών είναι η Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:00.