Η 4η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας με θέμα "Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των επιπλοκών της στην καθημερινή κλινική πράξη" πραγματοποιείται στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2019, στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image.

Στόχος και αυτή τη χρονιά, είναι η ενημέρωση του μαχόμενου γιατρού της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας φροντίδας, για τις σύγχρονες απόψεις διάγνωσης και αντιμετώπισης των επιμέρους επιπλοκών του αυξημένου σωματικού βάρους και η ανάλυση των σημερινών επιστημονικών δεδομένων, ώστε ο γιατρός να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην καθημερινή του κλινική πράξη σε ζητήματα αιχμής, όπως είναι αυτά του σακχαρώδους διαβήτη, της υπέρτασης, των καρδιαγγειακών κινδύνων και επιπλοκών, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων των παχύσαρκων ατόμων.  Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους, για καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες | γραμματεία εκδήλωσης:

Congress World
κ. Μαργαρίτα Νικολαΐδου
Τ. . 210 721 0001 (ext.220), 210 721 0052
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας ταξιδεύει στη Μυτιλήνη και διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση το Σάββατο 11-5-2019 (περισσότερα εδώ) και, την αμέσως επόμενη ημέρα, Κυριακή 12-5-2019 διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα "Όσα θέλετε να γνωρίζετε για την παχυσαρκία και την αντιμετώπισή της". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, με δωρεάν συμμετοχή. Κατεβάστε από εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο και την αφίσα της εκδήλωσης.

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση του 14ου και του 15ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, το 2020 και το 2021 αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη γραμματεία της ΕΙΕΠ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τ. 210 698 5987-8, για να τους σταλεί η αναλυτική προκήρυξη. Η καταληκτική ημερομηνία λήψης προσφορών είναι η Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

 

 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας συνεχίζει να διοργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και όλων των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των επιπλοκών της.

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στη Μυτιλήνη, στις 11 Μαΐου 2019, όπου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λέσβου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε για τη νόσο της παχυσαρκίας και την αντιμετώπισή της». Το πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά σε ιατρούς, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές.

 

 

Το Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη, ΥΓΕΙΑ διοργανώνει την Ημερίδα “Η Ενδοκρινολογία είναι εδώ” για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2019 την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος», ΜΗΤΕΡΑ.

Στοιχεία Ημερίδας: «Η Ενδοκρινολογία είναι εδώ»

Χώρος Διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ

Ώρα Έναρξης: 08:45

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Διοργάνωση: Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη ΥΓΕΙΑ

Επίσημη ιστοσελίδα: www.hygeia.gr 

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.