Ο κ. Δημήτριος Μπέζας, Γενικός/Οικογενειακός Γιατρός, Επιμελητής Α΄, Συντονιστής του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας που έχει πληγεί με καταστροφικές πλημμύρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (θεομηνία Daniel), παραλαμβάνει το ιατροφαρμακευτικό υλικό που η ΕΙΕΠ απέστειλε για τις άμεσες ανάγκες των πληγέντων κατοίκων. Το Κ.Υ. Παλαμά είναι εκτός λειτουργίας από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει την περιοχή και φιλοξενείται προσωρινά στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παλαμά.
Η ΕΙΕΠ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ., επικοινώνησε με τον Δ/ντή του Κ.Υ. κ. Παναγιώτη Λαγούγια και τον Υπεύθυνο Εμβολιασμού κ. Βασίλειο Κρομμύδα και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που πρέπει άμεσα να καλυφθούν. Τα αντιτετανικά εμβόλια που εστάλησαν μαζί με αντιβιοτικά, αναλγητικά, αντισηπτικά και αντιτετανικούς ορούς, θα χρησιμοποιηθούν στον εμβολιασμό που θα γίνει στους κατοίκους του Παλαμά στις 21 Σεπτεμβρίου.
 
IMG 20230916 181849
IMG 20230916 232111
 

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση του 18ου και του 19ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, το 2024 και το 2025 αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη γραμματεία της ΕΙΕΠ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ. 210 698 5987-8, για να τους σταλεί η αναλυτική προκήρυξη. Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, στο email της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), με κοινοποίηση στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 και ώρα 13:00.

 Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φαρμακοεπαγρύπνησης, ζητεί για μερική απασχόληση

Medical Advisors (Κωδ.MA-OMA)

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

  • Πτυχίο Ιατρικής
  • Άριστη Γνώση Αγγλικών
  • Εξαιρετική Γνώση Η/Υ
  • Εκπληρωμένο αγροτικό

Η εταιρεία παρέχει ειδική εκπαίδευση για τη συγκεκριμένη θέση, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές για μακροχρόνια συνεργασία.

Αποστολή βιογραφικών αναφέροντας κωδικό θέσης (MA-OMA) στο

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλα τα βιογραφικά θα χειρισθούν με απόλυτη εχεμύθεια
Θα ενημερωθούν  μόνο οι υποψήφιοι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εταιρείας

Με την υποβολή του βιογραφικού σας και τη συμμετοχή σας στην παρούσα διαδικασία αξιολόγησης,  μας παρέχετε την ρητή και θετική συναίνεσή σας για την αποθήκευσή των πληροφοριών (προφορικών και γραπτών) που μας παρέχετε (π.χ. βιογραφικό, συμπληρωματικές πληροφορίες, γραπτών τεστ, κ.α.) και την μελλοντική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της αγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μαζί σας. Η αποθήκευση των παρεχόμενων πληροφοριών θα έχει μέγιστη διάρκεια 5 ετών. Σε κάθε περίπτωση, διατηρείτε το δικαίωμα της αίτησης για διαγραφή των παρεχόμενων πληροφοριών πριν την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου.

6h Metek Hmer Paxys Poster

 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει την 6η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση, Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον Πόρο, με θέμα: «Μετεκπαίδευση από τη βασική έρευνα και την επικαιροποιημένη γνώση, στην καθημερινή κλινική πράξη αντιμετώπισης της παχυσαρκίας».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, που βρίσκεται στο γραφικό Πόρο και μοιάζει με πλοίο με θέα στη θάλασσα και στην πόλη του Πόρου και διαθέτει φυσικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις. https://porosimage.hotelbrain.com/el/. Ο Πόρος απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα, δίνει έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και επικεντρώνεται στην ορθή κλινική πράξη, διατρέχοντας εκπαιδευτικά όλο το φάσμα της νόσου. Στη διάρκεια της 6ης Μετεκπαιδευτικής Επιστημονικής Συνάντησης, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε απαντήσεις για όλα τα θέματα και τις πτυχές της παχυσαρκίας. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Το κοινωνικό πρόγραμμα της Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης, είναι πλούσιο και καλύπτει τη διαμονή, ημιδιατροφή και τη μετακίνηση με καραβάκι για τα δείπνα.

Ευκαιρία λοιπόν σε μια επιστημονική εκπαιδευτική απόδραση στην οποία μπορείτε να λάβετε όλες τις σύγχρονες και επικαιροποιημένες γνώσεις για την παχυσαρκία, με τη μορφή κλινικού φροντιστηρίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πόρο, για ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης και χαλάρωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Γραμματεία της Εκδήλωσης:

CONVIN,

Κυρία Γεωργία Κατερινιού, τηλ: 6956665668

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ή στο τηλέφωνο της ΕΙΕΠ: 210 6985988

5h Metek Hmer Paxys Save the date page 001 small

Η 5η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας με θέμα "Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και των επιπλοκών της στην καθημερινή κλινική πράξη" πραγματοποιείται στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021, στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image.

Η μετεκπαιδευτική αυτή συνάντηση αποσκοπεί αποκλειστικά στην κατανόηση και την αξιολόγηση της νόσου της παχυσαρκίας, ως την αντιμετώπιση αυτής και των συνεπακόλουθων επιπλοκών της και τη γενικότερη θεραπευτική τους προσέγγιση.

Στόχος και αυτή τη χρονιά, είναι η ενημέρωση του μαχόμενου γιατρού της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας φροντίδας, για τις σύγχρονες απόψεις διάγνωσης και αντιμετώπισης των επιμέρους επιπλοκών του αυξημένου σωματικού βάρους και η ανάλυση των σημερινών επιστημονικών δεδομένων, ώστε ο γιατρός να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην καθημερινή του κλινική πράξη σε ζητήματα αιχμής, όπως είναι αυτά του σακχαρώδους διαβήτη, της υπέρτασης, των καρδιαγγειακών κινδύνων και επιπλοκών, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων των παχύσαρκων ατόμων. Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους, για καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

 

Περισσότερες πληροφορίες | γραμματεία εκδήλωσης:

CONVIN
κ. Γεωργία Κατερινιού
Τ. 6956 665668
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.