8th Metek Hmer Paxys Save the date FINAL page 001

8th Metek Hmer Paxys Save the date FINAL page 002

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει, από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024, στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, την 8η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση της Εταιρείας, στην οποία κάθε γιατρός της πρωτοβάθμιας αλλά και της δευτεροβάθμιας φροντίδας, θα ενημερωθεί για τις σύγχρονες απόψεις διάγνωσης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, αλλά και των επιμέρους συν-νοσηροτήτων της.

Ειδικά εφέτος, έχει γίνει επικέντρωση στους τρόπους και στις μεθόδους που πρέπει να γνωρίζει ο γιατρός για να προσεγγίσει αποτελεσματικά το άτομο με παχυσαρκία και τα προερχόμενα από αυτή προβλήματα υγείας. Επίσης, θα λάβει χώρα ανάλυση των σύγχρονων επιστημονικών δεδομένων, ώστε ο γιατρός να αποκομίσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην καθημερινή του κλινική πράξη σε ζητήματα αιχμής, όπως είναι αυτά του σακχαρώδους διαβήτη, της υπέρτασης, των καρδιαγγειακών κινδύνων και επιπλοκών, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων στη διαχείριση των ατόμων με παχυσαρκία.

H κατά γενική ομολογία περσινή μεγάλη επιτυχία της ανάλογης εκδήλωσης, μας υποχρεώνει να οργανώσουμε ένα αντίστοιχου ενδιαφέροντος επιστημονικό πρόγραμμα και ένα εξίσου απολαυστικό κοινωνικό πρόγραμμα για όλους τους συναδέλφους γιατρούς που θα συμμετέχουν.

Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και κυρίως την πολύτιμη εμπειρία τους, στα καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

Πληροφορίες και εγγραφές στην εταιρεία Convin, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ: 210 6833600.

Σας περιμένουμε όλους στον Πόρο!