Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επιστημονικές εκδηλώσεις

Είσοδος

Επιστημονικές Εκδηλώσεις

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα νέα και τις ανακοινώσεις μας

Είσοδος

Νέα & Ανακοινώσεις

Στοιχεία ενεργών μελών ΕΙΕΠ

Είσοδος

Ενεργά Μέλη

6h Metek Hmer Paxys Poster

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει την 6η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση, Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον Πόρο, με θέμα: «Μετεκπαίδευση από τη βασική έρευνα και την επικαιροποιημένη γνώση, στην καθημερινή κλινική πράξη αντιμετώπισης της παχυσαρκίας».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, που βρίσκεται στο γραφικό Πόρο και μοιάζει με πλοίο με θέα στη θάλασσα και στην πόλη του Πόρου και διαθέτει φυσικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις. https://porosimage.hotelbrain.com/el/. Ο Πόρος απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα, δίνει έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και επικεντρώνεται στην ορθή κλινική πράξη, διατρέχοντας εκπαιδευτικά όλο το φάσμα της νόσου. Στη διάρκεια της 6ης Μετεκπαιδευτικής Επιστημονικής Συνάντησης, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε απαντήσεις για όλα τα θέματα και τις πτυχές της παχυσαρκίας. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Το κοινωνικό πρόγραμμα της Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης, είναι πλούσιο και καλύπτει τη διαμονή, ημιδιατροφή και τη μετακίνηση με καραβάκι για τα δείπνα.

Ευκαιρία λοιπόν σε μια επιστημονική εκπαιδευτική απόδραση στην οποία μπορείτε να λάβετε όλες τις σύγχρονες και επικαιροποιημένες γνώσεις για την παχυσαρκία, με τη μορφή κλινικού φροντιστηρίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πόρο, για ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης και χαλάρωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Γραμματεία της Εκδήλωσης:

CONVIN,

Κυρία Γεωργία Κατερινιού, τηλ: 6956665668

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ή στο τηλέφωνο της ΕΙΕΠ: 210 6985988